Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Садж для шашлика

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Бажаєте купити якісний садж для шашлика? Обирайте на HomeBase.com.ua

Садж для подачі шашлика – це дуже зручне блюдо з кришкою, у якому можна підігрівати страви. Для підігріву у посуді передбачено спеціальну ємність, де розташовують розпечене вугілля для мангала або сухий спирт. Садж підтримує ідеальну температуру під кришкою, щоб страва залишалася теплою та соковитою навіть тоді, коли на вулиці вже прохолодно.

Різновиди саджів для м’яса

Саджі для м’яса в нашому магазині представлені у двох варіантах форм: круглі та прямокутні. Кожна модель продається разом з кришкою, яка запобігає швидкому охолодженню готових страв. Асортимент металевих блюд також класифікується по наступних ознаках:

  • стандартні – прості круглі та прямокутні моделі на ніжках;
  • з соусниками – блюдо з двома підставками, у яких закріплюються маленькі ємності для соусу;
  • з соусниками та чарками – крім соусниць у моделі також присутні від 2 до 4 підставок з чарками для напоїв;

Моделі саджів для м’яса створені з різним дизайном – найбільше вони відрізняються між собою способом виготовлення ніжок. Ця частина посуду створена за допомогою ажурних кованих деталей:

  • прості заокруглені ніжки;
  • вироби, прикрашені кованими деталями у вигляді листя винограду;
  • моделі з гронами винограду, виготовленими з металу та пофарбованими в натуральні кольори.

Незалежно від моделі, садж для м’яса буде дуже витончено виглядати на святковому столі та чудово виконуватиме функцію підігріву страв.

Як обрати садж для м’яса

Садж для м’яса значно полегшує організацію відпочинку – він не займає багато місця на столі завдяки ніжкам і довше зберігає м’ясо теплим. Щоб такий атрибут був максимально зручним у використанні, при виборі варто враховувати наступні нюанси:

  • кількість гостей – для невеликої кількості людей буде достатньо круглого маленького блюда, а от для великої компанії краще обрати прямокутний варіант;
  • спосіб використання – якщо ви плануєте використовувати садж на природі, необхідно потурбуватися про те, щоб його було зручно носити з собою, тому компактна модель буде кращим вибором;
  • особливості місця відпочинку – класична модель підходить для підігріву і подачі м’яса в домашніх умовах, а для відпочинку на природі доречно буде вибрати блюдо з підставками для чарок та соусниць.

У такому блюді можна подавати не тільки м’ясо – в ньому також знайдеться місце для овочів, риби та запеченого сиру. Проте якщо ви збираєтеся готувати велику кількість різноманітної їжі на вогнищі – одразу обирайте садж більшого розміру.

Вгору